PÁNSKÁ IMPROVIZACE ALA ČÍNA

Ingredience:

200 g kuřecího masa (můžeme použít jakékoliv), rostlinný olej, šálek vody,
 polévkové koření, čínské koření – směs, čínskou polévku, solamyl,
sojová omáčka, čerstvou nebo mraženou zeleninu, čerstvý chléb

POSTUP PŘÍPRAVY

Z čínské polévky si ušetříme polovinu dávky koření. Maso nakrájíme na
kostičky, prudce orestujeme na rozpáleném oleji, podlijeme půl šálkem vody,
posypeme kořením z polévky nebo směsí koření na čínu a dusíme asi 10 minut.
V misce rozšleháme jeden a půl lžičky Solamylu s troškou vody, přidáme dvě
lžíce sojové omáčky a vlijeme na pánev.Já nakonec přidávám (původně
zmražené) zeleninové lečo,ale smažit můžeme rovněž s jakoukoli čerstvou
zeleninou i mraženou, kterou máme po ruce. Jako příloha se mi osvědčily
nudle z čínské polévky, jejíž koření jsme použili na začátku vaření na maso.
Nudle jsou hotové během okamžiku a bezvadně se k tomu hodí. Je možno též
podáváme s chlebem, rýží nebo bramborem.

Aktuality

------------------------------

FARMÁŘSKÝ VÝROBEK

PODESTÝLKOVÁ

VEJCE "L"  4,90

------------------------


Info pro zákazníky

Od 31.8. prodáváme chléb z vyhlášeného plzeňského pekařství SEBERA. Dokonce i v sobotu.

Od středy 13.9. bude opět učňovské pečivo.

---------------------------------

Vraťme se k moudrosti našich předků, našich babiček. Posilněme svou imunitu silným vývarem, slepičí polévkou, ideálně pomalu, dlouze vařenou. Nabízíme kvalitní slepice 1. jakosti z českých chovů. Od 8.9. prodáváme

ČERSTVÉ

SLEPICE.

============

Přijmeme skladníka
na dvousměnný provoz 
(6-14 a 9-17)

============

Čerstvá drůbež, králíci a hnědá vejce pochází z českých chovů