Z porcí kapra stáhneme kůži, potom osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou, potřeme olejem a postavíme asi na 2 hodiny do chladu. Potom v pánvi na zbylém rozehřátém oleji připravené porce kapra prudce po obou stranách opečeme, přendáme do kastrolu na rozehřáté máslo, k tomu přidáme v pivu namočené nevymačkané žemle, rozinky, sloupnuté a na nudličky nakrájené mandle a ořechy. Podlijeme trochou vývaru a v troubě pečeme do měkka. Jednotlivé porce upečeného kapra upravíme na talíř, přelijeme hustou omáčkou a ozdobíme citronem a petrželkou. Podáváme s bramborami.
------------------------------
FARMÁŘSKÝ VÝROBEK
VOLDUŠSKÁ KLOBÁSA
s hořčičným semínkem
100g - 18,90
------------------------
PODESTÝLKOVÁ
VEJCE "M" 3,90Kč
farma Fr.Lázně
====================
4.7. OTEVŘENO
5.7. a 6.7. ZAVŘENO
STÁTNÍ SVÁTEK
============
============