ZAPEČENÝ PANGASIUS VE VAJÍČKOVO-SÝROVÉM KABÁTKU

Ingredience:

500 g pangasius, či jiná rybka, citron, sůl, tvrdý sýr cca 20 dkg, vajíčka cca 5ks

POSTUP PŘÍPRAVY

Rybku pokapeme citronem a necháme na chvíli odležet, pak posolíme. Připravíme si směs z rozšlehaných vajíček a strouhaného sýra, rybku naskládáme do zapékací mísy a zalejeme touto směsí. Můžete do ní přidat i trochu hořčice, ale nemusí být. Je to vynikající a velmi rychlé.Chutná podobně kuřecí maso:-))).

Aktuality

------------------------------

VOLDUŠSKÁ KLOBÁSA

s hořčičným semínkem

100g - 24,90


Info pro zákazníky

DOVOLENÁ

  29.7. - 10.8.

 ZAVŘENO 

============

mimořádná akce

jen tento týden

čerstvý kuchaný pstruh

SLEVA 35%

 269 -> 199,90/kg

============

 

Čerstvá drůbež, králíci a vejce pochází z českých chovů