ZAPEČENÝ PANGASIUS VE VAJÍČKOVO-SÝROVÉM KABÁTKU
Ingredience:
500 g pangasius, či jiná rybka, citron, sůl, tvrdý sýr cca 20 dkg, vajíčka cca 5ks
POSTUP PŘÍPRAVY
Rybku pokapeme citronem a necháme na chvíli odležet, pak posolíme. Připravíme si směs z rozšlehaných vajíček a strouhaného sýra, rybku naskládáme do zapékací mísy a zalejeme touto směsí. Můžete do ní přidat i trochu hořčice, ale nemusí být. Je to vynikající a velmi rychlé.Chutná podobně kuřecí maso:-))).
Aktuality
------------------------------
PODESTÝLKOVÁ
VEJCE "M" 4,90Kč Farma Fr. Lázně ZEPHYR
Info pro zákazníky
Dnes máme pro Vás čerstvé slepice,
pro Vaší skvělou polévku
do chladných dnů.
Z českých chovů (fa.Rabbit - Trhový Štěpánov)
------------------------------------------------------------------------------------
Čerstvá drůbež, králíci a vejce pochází z českých chovů