ZAPEČENÝ PANGASIUS VE VAJÍČKOVO-SÝROVÉM KABÁTKU

Ingredience:

500 g pangasius, či jiná rybka, citron, sůl, tvrdý sýr cca 20 dkg, vajíčka cca 5ks

POSTUP PŘÍPRAVY

Rybku pokapeme citronem a necháme na chvíli odležet, pak posolíme. Připravíme si směs z rozšlehaných vajíček a strouhaného sýra, rybku naskládáme do zapékací mísy a zalejeme touto směsí. Můžete do ní přidat i trochu hořčice, ale nemusí být. Je to vynikající a velmi rychlé.Chutná podobně kuřecí maso:-))).

Aktuality

------------------------------

PODESTÝLKOVÁ

VEJCE "M"  4,90Kč Farma Fr. Lázně ZEPHYR


Info pro zákazníky

    Dnes máme pro Vás čerstvé slepice,

pro Vaší skvělou polévku

do chladných dnů.

Z českých chovů (fa.Rabbit - Trhový Štěpánov)

------------------------------------------------------------------------------------

Čerstvá drůbež, králíci a vejce pochází z českých chovů