ZAPEČENÝ PANGASIUS VE VAJÍČKOVO-SÝROVÉM KABÁTKU

Ingredience:

500 g pangasius, či jiná rybka, citron, sůl, tvrdý sýr cca 20 dkg, vajíčka cca 5ks

POSTUP PŘÍPRAVY

Rybku pokapeme citronem a necháme na chvíli odležet, pak posolíme. Připravíme si směs z rozšlehaných vajíček a strouhaného sýra, rybku naskládáme do zapékací mísy a zalejeme touto směsí. Můžete do ní přidat i trochu hořčice, ale nemusí být. Je to vynikající a velmi rychlé.Chutná podobně kuřecí maso:-))).

Aktuality

------------------------------

PRVOREPUBLIKOVÝ
 UZENÝ BOK
  100g 29,90

Info pro zákazníky

============

Vraťme se k moudrosti našich babiček. Posilněme svou imunitu silným vývarem, slepičí polévkou, ideálně pomalu, dlouze vařenou. Nabízíme kvalitní slepice 1. jakosti z českých chovů. Od 11.4. prodáváme dokonce i chlazené.

============

Čerstvá drůbež, králíci a vejce pochází z českých chovů