ZAPEČENÝ PANGASIUS VE VAJÍČKOVO-SÝROVÉM KABÁTKU
Ingredience:
500 g pangasius, či jiná rybka, citron, sůl, tvrdý sýr cca 20 dkg, vajíčka cca 5ks
POSTUP PŘÍPRAVY
Rybku pokapeme citronem a necháme na chvíli odležet, pak posolíme. Připravíme si směs z rozšlehaných vajíček a strouhaného sýra, rybku naskládáme do zapékací mísy a zalejeme touto směsí. Můžete do ní přidat i trochu hořčice, ale nemusí být. Je to vynikající a velmi rychlé.Chutná podobně kuřecí maso:-))).
Aktuality
------------------------------
FARMÁŘSKÝ VÝROBEK
PODESTÝLKOVÁ
VEJCE "L" 4,90Kč
------------------------
Info pro zákazníky
Od 31.8. prodáváme chléb z vyhlášeného plzeňského pekařství SEBERA. Dokonce i v sobotu.
Od středy 13.9. bude opět učňovské pečivo.
============
Přijmeme skladníka
na dvousměnný provoz
(6-14 a 9-17)
============
Čerstvá drůbež, králíci a hnědá vejce pochází z českých chovů