ZAPEČENÝ PANGASIUS VE VAJÍČKOVO-SÝROVÉM KABÁTKU

Ingredience:

500 g pangasius, či jiná rybka, citron, sůl, tvrdý sýr cca 20 dkg, vajíčka cca 5ks

POSTUP PŘÍPRAVY

Rybku pokapeme citronem a necháme na chvíli odležet, pak posolíme. Připravíme si směs z rozšlehaných vajíček a strouhaného sýra, rybku naskládáme do zapékací mísy a zalejeme touto směsí. Můžete do ní přidat i trochu hořčice, ale nemusí být. Je to vynikající a velmi rychlé.Chutná podobně kuřecí maso:-))).

Aktuality

------------------------------

KAPŘÍ PEČENÁČ

 100g 19,90


Info pro zákazníky

28.10.ZAVŘENO

STÁTNÍ SVÁTEK

====================

přijímáme objednávky na čerstvé krůty 

SVATOMARTINSKÉ

čerstvé H U S Y

============

V říjnu jsme zahájili prodej BAŽANTŮ v peří. Mraž.kuchaný bažant je v prodeji po celý rok.

============

Vraťme se k moudrosti našich babiček. Posilněme svou imunitu silným vývarem, slepičí polévkou, ideálně pomalu, dlouze vařenou. Nabízíme mražené slepice 1. jakosti z českých chovů. 

------------------------------------------------------------------------------------

Čerstvá drůbež, králíci a vejce pochází z českých chovů