ZAPEČENÝ PANGASIUS VE VAJÍČKOVO-SÝROVÉM KABÁTKU

Ingredience:

500 g pangasius, či jiná rybka, citron, sůl, tvrdý sýr cca 20 dkg, vajíčka cca 5ks

POSTUP PŘÍPRAVY

Rybku pokapeme citronem a necháme na chvíli odležet, pak posolíme. Připravíme si směs z rozšlehaných vajíček a strouhaného sýra, rybku naskládáme do zapékací mísy a zalejeme touto směsí. Můžete do ní přidat i trochu hořčice, ale nemusí být. Je to vynikající a velmi rychlé.Chutná podobně kuřecí maso:-))).

Aktuality

------------------------------

FARMÁŘSKÝ VÝROBEK

VOLDUŠSKÁ KLOBÁSA

s hořčičným semínkem

100g - 18,90

------------------------

PODESTÝLKOVÁ

VEJCE "M"  3,90

farma Fr.Lázně


Info pro zákazníky

====================

4.7. OTEVŘENO

5.7. a 6.7. ZAVŘENO

STÁTNÍ SVÁTEK

============

Přijmeme skladníka
na dvousměnný provoz 
(6-14 a 9-17)

============

Čerstvá drůbež, králíci a hnědá vejce pochází z českých chovů