ZAPEČENÝ PANGASIUS VE VAJÍČKOVO-SÝROVÉM KABÁTKU
Ingredience:
500 g pangasius, či jiná rybka, citron, sůl, tvrdý sýr cca 20 dkg, vajíčka cca 5ks
POSTUP PŘÍPRAVY
Rybku pokapeme citronem a necháme na chvíli odležet, pak posolíme. Připravíme si směs z rozšlehaných vajíček a strouhaného sýra, rybku naskládáme do zapékací mísy a zalejeme touto směsí. Můžete do ní přidat i trochu hořčice, ale nemusí být. Je to vynikající a velmi rychlé.Chutná podobně kuřecí maso:-))).
Aktuality
------------------------------
VOLDUŠSKÁ KLOBÁSA
s hořčičným semínkem
100g - 24,90
Info pro zákazníky
DOVOLENÁ
29.7. - 10.8.
ZAVŘENO
============
mimořádná akce
jen tento týden
čerstvý kuchaný pstruh
SLEVA 35%
269 -> 199,90/kg
============
Čerstvá drůbež, králíci a vejce pochází z českých chovů