Kaprovi stáhneme kůži, rozdělíme na porce, osolíme, pokmínujeme a po jedné straně opečeme v troubě na oleji. Přidáme na kolečka nakrájený pórek a cibuli, porce obrátíme, přilijeme trochu vody a dusíme asi 5 minut do měkka. Porce vyjmeme a do šťávy přidáme máslo zalijeme touto šťávou. Jako přílohu podáváme vařené nebo opečené brambory.
------------------------------
VOLDUŠSKÁ KLOBÁSA
s hořčičným semínkem
100g - 22,90
Vraťme se k moudrosti našich babiček. Posilněme svou imunitu silným vývarem, slepičí polévkou, ideálně pomalu, dlouze vařenou. Nabízíme kvalitní slepice 1. jakosti z českých chovů. Od 28.8. prodáváme dokonce i chlazené.
====================
Po dovolené máme od 11.8. opět OTEVŘENO.
Přijďte se podívat na naši novou vitrínu na klobásy....
... a také na nás :-)
------------------------------------------------------------------------------------