Kapr na pórku

  • 1kg kapra
  • 4 lžíce oleje
  • 2 větší pórky
  • 80 g cibule
  • 60 g másla
  • 10 g polohrubé mouky
  • sůl, kmín

Kaprovi stáhneme kůži, rozdělíme na porce, osolíme, pokmínujeme a po jedné straně opečeme v troubě na oleji. Přidáme na kolečka nakrájený pórek a cibuli, porce obrátíme, přilijeme trochu vody a dusíme asi 5 minut do měkka. Porce vyjmeme a do šťávy přidáme máslo zalijeme touto šťávou. Jako přílohu podáváme vařené nebo opečené brambory.

Aktuality

------------------------------

FARMÁŘSKÝ VÝROBEK

PODESTÝLKOVÁ

VEJCE "L"  4,90

------------------------


Info pro zákazníky

Od 31.8. prodáváme chléb z vyhlášeného plzeňského pekařství SEBERA. Dokonce i v sobotu.

Od středy 13.9. bude opět učňovské pečivo.

---------------------------------

Vraťme se k moudrosti našich předků, našich babiček. Posilněme svou imunitu silným vývarem, slepičí polévkou, ideálně pomalu, dlouze vařenou. Nabízíme kvalitní slepice 1. jakosti z českých chovů. Od 8.9. prodáváme

ČERSTVÉ

SLEPICE.

============

Přijmeme skladníka
na dvousměnný provoz 
(6-14 a 9-17)

============

Čerstvá drůbež, králíci a hnědá vejce pochází z českých chovů