Kapr na pórku

  • 1kg kapra
  • 4 lžíce oleje
  • 2 větší pórky
  • 80 g cibule
  • 60 g másla
  • 10 g polohrubé mouky
  • sůl, kmín

Kaprovi stáhneme kůži, rozdělíme na porce, osolíme, pokmínujeme a po jedné straně opečeme v troubě na oleji. Přidáme na kolečka nakrájený pórek a cibuli, porce obrátíme, přilijeme trochu vody a dusíme asi 5 minut do měkka. Porce vyjmeme a do šťávy přidáme máslo zalijeme touto šťávou. Jako přílohu podáváme vařené nebo opečené brambory.

Aktuality

------------------------------

VOLDUŠSKÁ KLOBÁSA

s hořčičným semínkem

100g - 24,90


Info pro zákazníky

DOVOLENÁ

  29.7. - 10.8.

 ZAVŘENO 

============

mimořádná akce

jen tento týden

čerstvý kuchaný pstruh

SLEVA 35%

 269 -> 199,90/kg

============

 

Čerstvá drůbež, králíci a vejce pochází z českých chovů