Kaprovi stáhneme kůži, rozdělíme na porce, osolíme, pokmínujeme a po jedné straně opečeme v troubě na oleji. Přidáme na kolečka nakrájený pórek a cibuli, porce obrátíme, přilijeme trochu vody a dusíme asi 5 minut do měkka. Porce vyjmeme a do šťávy přidáme máslo zalijeme touto šťávou. Jako přílohu podáváme vařené nebo opečené brambory.
------------------------------
FARMÁŘSKÝ VÝROBEK
PODESTÝLKOVÁ
VEJCE "L" 4,90Kč
------------------------
Od 31.8. prodáváme chléb z vyhlášeného plzeňského pekařství SEBERA. Dokonce i v sobotu.
Od středy 13.9. bude opět učňovské pečivo.
---------------------------------
Vraťme se k moudrosti našich předků, našich babiček. Posilněme svou imunitu silným vývarem, slepičí polévkou, ideálně pomalu, dlouze vařenou. Nabízíme kvalitní slepice 1. jakosti z českých chovů. Od 8.9. prodáváme
ČERSTVÉ
SLEPICE.
============
============