Kapr na pórku

  • 1kg kapra
  • 4 lžíce oleje
  • 2 větší pórky
  • 80 g cibule
  • 60 g másla
  • 10 g polohrubé mouky
  • sůl, kmín

Kaprovi stáhneme kůži, rozdělíme na porce, osolíme, pokmínujeme a po jedné straně opečeme v troubě na oleji. Přidáme na kolečka nakrájený pórek a cibuli, porce obrátíme, přilijeme trochu vody a dusíme asi 5 minut do měkka. Porce vyjmeme a do šťávy přidáme máslo zalijeme touto šťávou. Jako přílohu podáváme vařené nebo opečené brambory.

Aktuality

------------------------------

FARMÁŘSKÝ VÝROBEK

SVÁTEČNÍ KLOBÁSA

100g - 19,90

Jirgl Manětín


Info pro zákazníky

Nabízíme levné jednou použité

3L a 5L plastové kbelíky s víčkem. Zcela čisté - umyté v myčce. Cena od 7Kč.

============

Státní svátek 1.5.

  ZAVŘENO

============

 

Prosíme zákazníky,  vstupujte tak, aby maximální počet zákazníků nepřekročil 6.

====================

přijímáme objednávky

na čerstvé krůty

===================

Vraťme se k moudrosti našich předků, našich babiček. Posilněme svou imunitu silným vývarem, slepičí polévkou, ideálně pomalu, dlouze vařenou. Nabízíme kvalitní slepice 1. jakosti z českých chovů.

====================

Přijmeme prodavačku(e)

na 2směnný provoz (7-15 a 9-17)

====================

Čerstvá drůbež, králíci a hnědá vejce pochází z českých chovů