Kapr na pórku

  • 1kg kapra
  • 4 lžíce oleje
  • 2 větší pórky
  • 80 g cibule
  • 60 g másla
  • 10 g polohrubé mouky
  • sůl, kmín

Kaprovi stáhneme kůži, rozdělíme na porce, osolíme, pokmínujeme a po jedné straně opečeme v troubě na oleji. Přidáme na kolečka nakrájený pórek a cibuli, porce obrátíme, přilijeme trochu vody a dusíme asi 5 minut do měkka. Porce vyjmeme a do šťávy přidáme máslo zalijeme touto šťávou. Jako přílohu podáváme vařené nebo opečené brambory.

Aktuality

------------------------------

PRVOREPUBLIKOVÝ
 UZENÝ BOK
  100g 29,90

Info pro zákazníky

DOVOLENÁ

  28.7. - 9.8.

 ZAVŘENO

------------------------------------------------------------------------------------

Od 14.7. opět prodáváme chléb z vyhlášeného plzeňského pekařství SEBERA. Dokonce i v sobotu.

------------------------------------------------------------------------------------

Čerstvá drůbež, králíci a vejce pochází z českých chovů