KUŘE SE "sosíkem"

Ingredience

1 kuře, 1/3 másla, 3 stroužky česneku, 2 lžičky mleté sladké papriky, 2 lžičky kari koření, 3 lžičky soli, pep, 2 PL medu, voda, hladká mouka.

POSTUP PŘÍPRAVY

Máslo rozehřejeme a přimícháme do něj prolisovaný česnek, papriku, kari koření, sůl, trochu pepře a med. Rozmícháme a popatláme maso ze všech stran. Přilijeme vodu tak do 1 cm. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 st. V případě potřeby podléváme vodou. Ke konci pečení odstraníme pokličku, aby se vypekla kůrka.
Do vypečené šťávy přidáme mouku smíchanou s trochou vody, aby nám vznikl "sosík". Nepřidáváme moc, aby nám z toho nevznikla omáčka, ale pokud se tak stane, tak zředíme vodou. Krátce povaříme.
Podáváme s rýží.

Aktuality

------------------------------

FARMÁŘSKÝ VÝROBEK

PODESTÝLKOVÁ

VEJCE "L"  3,50

farma Fr.Lázně


Info pro zákazníky

28.9. ZAVŘENO

============

od 13.9.prodáváme

UČŇOVSKÉ PEČIVO

============

Přijímáme objednávky
na čerstvé krůty

============

Vraťme se k moudrosti našich předků, našich babiček. Posilněme svou imunitu silným vývarem, slepičí polévkou, ideálně pomalu, dlouze vařenou. Nabízíme kvalitní slepice 1. jakosti z českých chovů.

============

Přijmeme prodavačku(e)
na 2směnný provoz 
(7-15 a 9-17)

============

Čerstvá drůbež, králíci a hnědá vejce pochází z českých chovů