FARFALLE S KVĚTÁKEM A SARDELOVÝMI ŘEZY

Ingredience:

1 květák (zhruba 750g), sůl, 400g farfalle (těstoviny-motýlci), 1 cibule, 3 stroužky česneku, 5 menších sardelových řezů, 3 snítky oregana, 3 lžíce olivového oleje, 250g sterilovaných kousků rajčat (sklenice), 2 lžíce másla, drcený pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY

Očištěný květák rozeberte na růžičky a opláchněte je. V hrnci přiveďte k varu dostatečné množství osolené vody, vsypte těstoviny a přiveďte k varu. Vložte květák a znovu přiveďte k varu. Společně vařte podle návodu na obalu těstovin. Mezitím oloupejte cibuli a česnek a odděleně najemno nakrájejte. Sardelové řezy nakrájejte na nudličky o síle malíčku. Dobromysl najemno nasekejte. V pánvi rozehřejte olej a dejme zesklovatět cibuli i česnek. Přidejte sardelové řezy, dobromysl a kousky rajčat s nálevem. Nechejte přejít varem. Těstoviny s květákem sceďte, nechejte okapat a vložte do mísy. Přidejte sardelovou směs a máslo. Promíchejte, opepřete a ihned podávejte.

Aktuality

------------------------------

VOLDUŠSKÁ KLOBÁSA

s hořčičným semínkem

100g - 24,90


Info pro zákazníky

DOVOLENÁ

  29.7. - 10.8.

 ZAVŘENO 

============

mimořádná akce

jen tento týden

čerstvý kuchaný pstruh

SLEVA 35%

 269 -> 199,90/kg

============

 

Čerstvá drůbež, králíci a vejce pochází z českých chovů