LAHODNÝ KRÁLÍK NA CIBULI

Ingredience:

Králík, asi 6-7 ks cibule, slanina-neboli slaný uzený špek-nešetřit.., sůl, bobkový list, nové koření, pepř celý, cca 1-2 hrnky vody a kousek másla

POSTUP PŘÍPRAVY

Cibuli nakrájíme nahrubo, vložíme do pekáče,  na cibulku položíme naporcovaného, slaninou prošpikovaného králíka - komu se nechce špikovat, jako mně, tak slaninku jen vloží navolno do pekáče, osolíme,přidáme pepř asi 10 kuliček, 5 kuliček nového koření, 4 bobkové listy, zalijeme 1-2 hrnky vody a navrch položíme kousek másla. Pod pokličkou v troubě dusíme, až maso opadává od kosti, NEUŽÍRAT-JELIKOŽ JE TO OPRAVDU LAHODA NA JAZYKU :o)), chvíli před koncem odstranit pokličku a nechat masénko zezlátnout, vody aby bylo tak asi 2 cm, vznikne  sos z cibulky a potom je to hotové. Maso můžeme podávat s kostí, nebo bez-obrané, jako příloha se hodí chléb nebo knedlíček, my máme rádi čerstvý chléb, kterým nabíráme sos.
Nebojte se množství cibule, pečením a dušením se zcela rozpustí a je z ní lahodná šťáva..

Aktuality

------------------------------

VOLDUŠSKÁ KLOBÁSA

s hořčičným semínkem

100g - 24,90


Info pro zákazníky

DOVOLENÁ

  29.7. - 10.8.

 ZAVŘENO 

============

mimořádná akce

jen tento týden

čerstvý kuchaný pstruh

SLEVA 35%

 269 -> 199,90/kg

============

 

Čerstvá drůbež, králíci a vejce pochází z českých chovů