ZAPEČENÝ PANGASIUS, VÝBORNÉ A DIETNÍ

Ingredience:

3 plátky pangasia , 2 rajčata, 2 zelené kapie, 1 červená cibule, 1 bílá cibule, pórek, olivový olej, 1 smetana, 2 vejce, 15dkg tvrdého sýra, 10 brambor, koření na rybu, citrón, bazalka, sůl, pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY

Rybu naložíme do citrónu. Mezitím si uvaříme brambory ve slupce a nakrájíme zeleninu na kolečka. Uvařené brambory oloupeme a vrstvíme do pekáčku vymazeného olivovým olejem. Na dno pekáče dáme cibuli, poté brambory nakrájené na kolečka osolíme a opepříme. Zasypeme polovinou strouhaného sýra a položíme okořeněného pangasia. Na rybu dáme pórek, cibuli a brambory. Zalijeme smetanou a jako poslední vrstvu dáme plátky rajčat s bazalkou. Zapékáme asi 35 minut a pak navrch dáme vejce smíchané se zbytkem strouhaného sýra. Pečeme ještě asi 15 minut dokud sýr nezezlátne.

Aktuality

------------------------------

FARMÁŘSKÝ VÝROBEK

 

UZENÝ TOLSTOLOBIK 100g 22,90

regionální potravina Rybářství Klatovy


Info pro zákazníky

Vraťme se k moudrosti našich babiček. Posilněme svou imunitu silným vývarem, slepičí polévkou, ideálně pomalu, dlouze vařenou. Nabízíme kvalitní slepice 1. jakosti z českých chovů. 

============

V listopadu jsme zahájili prodej BAŽANTŮ v peří. Mraž.kuchaný bažant je v prodeji po celý rok.

 

------------------------------------------------------------------------------------

Čerstvá drůbež, králíci a vejce pochází z českých chovů