ZAPEČENÝ PANGASIUS, VÝBORNÉ A DIETNÍ
Ingredience:
3 plátky pangasia , 2 rajčata, 2 zelené kapie, 1 červená cibule, 1 bílá cibule, pórek, olivový olej, 1 smetana, 2 vejce, 15dkg tvrdého sýra, 10 brambor, koření na rybu, citrón, bazalka, sůl, pepř.
POSTUP PŘÍPRAVY
Rybu naložíme do citrónu. Mezitím si uvaříme brambory ve slupce a nakrájíme zeleninu na kolečka. Uvařené brambory oloupeme a vrstvíme do pekáčku vymazeného olivovým olejem. Na dno pekáče dáme cibuli, poté brambory nakrájené na kolečka osolíme a opepříme. Zasypeme polovinou strouhaného sýra a položíme okořeněného pangasia. Na rybu dáme pórek, cibuli a brambory. Zalijeme smetanou a jako poslední vrstvu dáme plátky rajčat s bazalkou. Zapékáme asi 35 minut a pak navrch dáme vejce smíchané se zbytkem strouhaného sýra. Pečeme ještě asi 15 minut dokud sýr nezezlátne.
Aktuality
------------------------------
PODESTÝLKOVÁ
VEJCE "M" 4,90Kč Farma Fr. Lázně ZEPHYR
Info pro zákazníky
Dnes máme pro Vás čerstvé slepice,
pro Vaší skvělou polévku
do chladných dnů.
Z českých chovů (fa.Rabbit - Trhový Štěpánov)
------------------------------------------------------------------------------------
Čerstvá drůbež, králíci a vejce pochází z českých chovů