Kapr pečený na houbách

  • 800 g kapra
  • 50 g oleje
  • 1 cibule
  • 300 g hub ve sladkokyselém nálevu
  • 2 vejce natvrdo
  • sůl, pažitka, citrón

Osolené porce kapra opečeme po obou stranách na oleji. Rybu vyjmeme, přidáme kolečka cibule a polovinu nakrájených hub. Mírně osmahneme, zalijeme vodou, vložíme rybu a pečeme v troubě do měkka. Porce kapra dáme na talíře, ozdobíme plátky citrónu, nadrobno nasekanými vejci, zbývajícími houbami a pažitkou.

Aktuality

------------------------------

FARMÁŘSKÝ VÝROBEK

PODESTÝLKOVÁ

VEJCE "L"  3,50

farma Fr.Lázně


Info pro zákazníky

28.9. ZAVŘENO

============

od 13.9.prodáváme

UČŇOVSKÉ PEČIVO

============

Přijímáme objednávky
na čerstvé krůty

============

Vraťme se k moudrosti našich předků, našich babiček. Posilněme svou imunitu silným vývarem, slepičí polévkou, ideálně pomalu, dlouze vařenou. Nabízíme kvalitní slepice 1. jakosti z českých chovů.

============

Přijmeme prodavačku(e)
na 2směnný provoz 
(7-15 a 9-17)

============

Čerstvá drůbež, králíci a hnědá vejce pochází z českých chovů