Kapr pečený na houbách

  • 800 g kapra
  • 50 g oleje
  • 1 cibule
  • 300 g hub ve sladkokyselém nálevu
  • 2 vejce natvrdo
  • sůl, pažitka, citrón

Osolené porce kapra opečeme po obou stranách na oleji. Rybu vyjmeme, přidáme kolečka cibule a polovinu nakrájených hub. Mírně osmahneme, zalijeme vodou, vložíme rybu a pečeme v troubě do měkka. Porce kapra dáme na talíře, ozdobíme plátky citrónu, nadrobno nasekanými vejci, zbývajícími houbami a pažitkou.

Aktuality

------------------------------

FARMÁŘSKÝ VÝROBEK

KAPŘÍ PEČENÁČ

 100g 13,90


Info pro zákazníky

otevřeno do 17H

============

Prosíme zákazníky,  vstupujte tak, aby maximální počet zákazníků nepřekročil 6.

====================

zahájili jsme prodej BAŽANTŮ

====================

přijímáme objednávky

na čerstvé krůty

===================

Vraťme se k moudrosti našich předků, našich babiček. Posilněme svou imunitu silným vývarem, slepičí polévkou, ideálně pomalu, dlouze vařenou. Nabízíme kvalitní slepice 1. jakosti z českých chovů.

====================

Přijmeme prodavačku(e)

na 2směnný provoz (7-16 a 9-18)

====================

Čerstvá drůbež, králíci a hnědá vejce pochází z českých chovů