Ingredience:
4 kuřecí prsa, 1 smetana ke šlehání, 3 tavené sýry (né trojúhelníčky-raději větší), 1/2 brokolice, 1 bal. těstovin,polévkové koření (Podravka), maggi, olej na smažení.
POSTUP PŘÍPRAVY
Omytá prsíčka nakrájíme na větší kostičky, krátce namarinujeme ve směsi 1 polévkové lžíce Podravky a 3 lžic maggi. Potom krátce (cca 3minuty) zprudka osmahneme, aby se maso zatáhlo a změklo, přilijeme smetanu a zvolna prohřejeme. Pak přidáme pokrájený sýr, který se nám postupně rozpustí a omáčku zahustí. Omáčku ochutnáme, v případě potřeby dosolíme. Přímo na pánev vsypeme uvařené těstoviny a krátce povařenou (2 min) brokolici. Vše dobře promícháme a můžeme servírovat. Efektně vypadá, když ještě na talíři ozdobíme červenou zeleninkou, např. cherry rajčátky nebo paprikou.
------------------------------
FARMÁŘSKÝ VÝROBEK
PODESTÝLKOVÁ
VEJCE "L" 4,90Kč
------------------------
Od 31.8. prodáváme chléb z vyhlášeného plzeňského pekařství SEBERA. Dokonce i v sobotu.
Od středy 13.9. bude opět učňovské pečivo.
---------------------------------
Vraťme se k moudrosti našich předků, našich babiček. Posilněme svou imunitu silným vývarem, slepičí polévkou, ideálně pomalu, dlouze vařenou. Nabízíme kvalitní slepice 1. jakosti z českých chovů. Od 8.9. prodáváme
ČERSTVÉ
SLEPICE.
============
============