FARFALLE S KVĚTÁKEM A SARDELOVÝMI ŘEZY

Ingredience:

1 květák (zhruba 750g), sůl, 400g farfalle (těstoviny-motýlci), 1 cibule, 3 stroužky česneku, 5 menších sardelových řezů, 3 snítky oregana, 3 lžíce olivového oleje, 250g sterilovaných kousků rajčat (sklenice), 2 lžíce másla, drcený pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY

Očištěný květák rozeberte na růžičky a opláchněte je. V hrnci přiveďte k varu dostatečné množství osolené vody, vsypte těstoviny a přiveďte k varu. Vložte květák a znovu přiveďte k varu. Společně vařte podle návodu na obalu těstovin. Mezitím oloupejte cibuli a česnek a odděleně najemno nakrájejte. Sardelové řezy nakrájejte na nudličky o síle malíčku. Dobromysl najemno nasekejte. V pánvi rozehřejte olej a dejme zesklovatět cibuli i česnek. Přidejte sardelové řezy, dobromysl a kousky rajčat s nálevem. Nechejte přejít varem. Těstoviny s květákem sceďte, nechejte okapat a vložte do mísy. Přidejte sardelovou směs a máslo. Promíchejte, opepřete a ihned podávejte.

Aktuality

UZENÝ TOLSTOLOBIK 100g 14,90

regionální potravina Rybářství Klatovy

------------------------------

Info pro zákazníky

v předvelikonočním týdnu prodáváme ČERSTVÉ SLEPICE, KRÁLÍKY, KACHNY.

 ====================

přijímáme objednávky na čerstvé krůty 

čerstvé H U S Y 

====================

V sobotu 4.4.2020

     ZAVŘENO

Tento týden 30.3.-3.4.2020

   otevřeno   

pouze do 17H!

====================

Vraťme se k moudrosti našich předků, našich babiček. Posilněme svou imunitu silným vývarem, slepičí polévkou, ideálně pomalu, dlouze vařenou. Nabízíme kvalitní slepice 1. jakosti z českých chovů.

====================

přijímáme objednávky

na čerstvé krůty

====================

Přijmeme prodavačku(e)

na 2směnný provoz (7-16 a 9-18)

====================

Čerstvá drůbež, králíci a hnědá vejce pochází z českých chovů