ZAPEČENÝ PANGASIUS, VÝBORNÉ A DIETNÍ

Ingredience:

3 plátky pangasia , 2 rajčata, 2 zelené kapie, 1 červená cibule, 1 bílá cibule, pórek, olivový olej, 1 smetana, 2 vejce, 15dkg tvrdého sýra, 10 brambor, koření na rybu, citrón, bazalka, sůl, pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY

Rybu naložíme do citrónu. Mezitím si uvaříme brambory ve slupce a nakrájíme zeleninu na kolečka. Uvařené brambory oloupeme a vrstvíme do pekáčku vymazeného olivovým olejem. Na dno pekáče dáme cibuli, poté brambory nakrájené na kolečka osolíme a opepříme. Zasypeme polovinou strouhaného sýra a položíme okořeněného pangasia. Na rybu dáme pórek, cibuli a brambory. Zalijeme smetanou a jako poslední vrstvu dáme plátky rajčat s bazalkou. Zapékáme asi 35 minut a pak navrch dáme vejce smíchané se zbytkem strouhaného sýra. Pečeme ještě asi 15 minut dokud sýr nezezlátne.

Aktuality

UZENÝ TOLSTOLOBIK 100g 14,90

regionální potravina Rybářství Klatovy

------------------------------

Info pro zákazníky

v předvelikonočním týdnu prodáváme ČERSTVÉ SLEPICE, KRÁLÍKY, KACHNY.

 ====================

přijímáme objednávky na čerstvé krůty 

čerstvé H U S Y 

====================

V sobotu 4.4.2020

     ZAVŘENO

Tento týden 30.3.-3.4.2020

   otevřeno   

pouze do 17H!

====================

Vraťme se k moudrosti našich předků, našich babiček. Posilněme svou imunitu silným vývarem, slepičí polévkou, ideálně pomalu, dlouze vařenou. Nabízíme kvalitní slepice 1. jakosti z českých chovů.

====================

přijímáme objednávky

na čerstvé krůty

====================

Přijmeme prodavačku(e)

na 2směnný provoz (7-16 a 9-18)

====================

Čerstvá drůbež, králíci a hnědá vejce pochází z českých chovů