ZAPEČENÝ PANGASIUS VE VAJÍČKOVO-SÝROVÉM KABÁTKU

Ingredience:

500 g pangasius, či jiná rybka, citron, sůl, tvrdý sýr cca 20 dkg, vajíčka cca 5ks

POSTUP PŘÍPRAVY

Rybku pokapeme citronem a necháme na chvíli odležet, pak posolíme. Připravíme si směs z rozšlehaných vajíček a strouhaného sýra, rybku naskládáme do zapékací mísy a zalejeme touto směsí. Můžete do ní přidat i trochu hořčice, ale nemusí být. Je to vynikající a velmi rychlé.Chutná podobně kuřecí maso:-))).

Aktuality

UZENÝ TOLSTOLOBIK 100g 14,90

regionální potravina Rybářství Klatovy

------------------------------

Info pro zákazníky

v předvelikonočním týdnu prodáváme ČERSTVÉ SLEPICE, KRÁLÍKY, KACHNY.

 ====================

přijímáme objednávky na čerstvé krůty 

čerstvé H U S Y 

====================

V sobotu 4.4.2020

     ZAVŘENO

Tento týden 30.3.-3.4.2020

   otevřeno   

pouze do 17H!

====================

Vraťme se k moudrosti našich předků, našich babiček. Posilněme svou imunitu silným vývarem, slepičí polévkou, ideálně pomalu, dlouze vařenou. Nabízíme kvalitní slepice 1. jakosti z českých chovů.

====================

přijímáme objednávky

na čerstvé krůty

====================

Přijmeme prodavačku(e)

na 2směnný provoz (7-16 a 9-18)

====================

Čerstvá drůbež, králíci a hnědá vejce pochází z českých chovů