ZAPEČENÝ PANGASIUS VE VAJÍČKOVO-SÝROVÉM KABÁTKU

Ingredience:

500 g pangasius, či jiná rybka, citron, sůl, tvrdý sýr cca 20 dkg, vajíčka cca 5ks

POSTUP PŘÍPRAVY

Rybku pokapeme citronem a necháme na chvíli odležet, pak posolíme. Připravíme si směs z rozšlehaných vajíček a strouhaného sýra, rybku naskládáme do zapékací mísy a zalejeme touto směsí. Můžete do ní přidat i trochu hořčice, ale nemusí být. Je to vynikající a velmi rychlé.Chutná podobně kuřecí maso:-))).

Aktuality

FARMÁŘSKÝ VÝROBEK

HŘEBENÁŘSKÁ

VOLDUŠSKÁ KLOBÁSA

100g - 16,90 


Info pro zákazníky

28.10.2019

státní svátek

ZAVŘENO

====================

přijímáme objednávky

na čerstvé krůty

SVATOMARTINSKÉ

čerstvé H U S Y

====================

Přijmeme prodavačku(e)

na 2směnný provoz (7-16 a 9-18)

====================

Čerstvá drůbež, králíci a hnědá vejce pochází z českých chovů