Kapr na pórku

  • 1kg kapra
  • 4 lžíce oleje
  • 2 větší pórky
  • 80 g cibule
  • 60 g másla
  • 10 g polohrubé mouky
  • sůl, kmín

Kaprovi stáhneme kůži, rozdělíme na porce, osolíme, pokmínujeme a po jedné straně opečeme v troubě na oleji. Přidáme na kolečka nakrájený pórek a cibuli, porce obrátíme, přilijeme trochu vody a dusíme asi 5 minut do měkka. Porce vyjmeme a do šťávy přidáme máslo zalijeme touto šťávou. Jako přílohu podáváme vařené nebo opečené brambory.

Aktuality

FARMÁŘSKÝ VÝROBEK

UZENÝ TOLSTOLOBIK 100g 14,90

regionální potravina Ryb.Klatovy


Info pro zákazníky

====================

    Prodáváme    

za výhodné ceny čisté plastové kbelíky s víčkem. Cena od 4Kč/ks.

====================

Čerstvá drůbež, králíci a hnědá vejce pochází z českých chovů