Kapr na pórku

  • 1kg kapra
  • 4 lžíce oleje
  • 2 větší pórky
  • 80 g cibule
  • 60 g másla
  • 10 g polohrubé mouky
  • sůl, kmín

Kaprovi stáhneme kůži, rozdělíme na porce, osolíme, pokmínujeme a po jedné straně opečeme v troubě na oleji. Přidáme na kolečka nakrájený pórek a cibuli, porce obrátíme, přilijeme trochu vody a dusíme asi 5 minut do měkka. Porce vyjmeme a do šťávy přidáme máslo zalijeme touto šťávou. Jako přílohu podáváme vařené nebo opečené brambory.

Aktuality

FARMÁŘSKÝ VÝROBEK

HŘEBENÁŘSKÁ

VOLDUŠSKÁ KLOBÁSA

100g - 16,90 


Info pro zákazníky

28.10.2019

státní svátek

ZAVŘENO

====================

přijímáme objednávky

na čerstvé krůty

SVATOMARTINSKÉ

čerstvé H U S Y

====================

Přijmeme prodavačku(e)

na 2směnný provoz (7-16 a 9-18)

====================

Čerstvá drůbež, králíci a hnědá vejce pochází z českých chovů